k s logo main
Просвітницький марафон для освітян “Психічне здоров’я – важливо!”

Просвітницький марафон для освітян “Психічне здоров’я – важливо!”

Команда “Кола сім’ї” долучається до просвітницької ініціативи для освітян, що реалізується в межах Комплексної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки ЛОВА. В межах ініціативи буде проведено ряд тренінгів для директорів шкіл, педагогів, психологів, соціальних працівників – загалом планується охопити 1200 осіб. Експерти “Кола сім’ї” висвітлюватимуть проблематику поширених розладів і проблем у сфері охорони психічного здоров’я дітей та молоді та ролі закладів освіти у цілісній мережевій системі турботи про психічне здоров’я.

«Наша мета, щоб люди першої лінії контакту, такі як вчителі, батьки, лікарі, священники, психологи мали відповідний рівень знань, щоб вчасно надати відповідну психологічну допомогу. Вони повинні знати про систему координації, вибудовану Львівщиною з 2022 року через Координаційні центри підтримки цивільного населення та центри психосоціальної допомоги, які системно оновлюються», – зазначив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

В межах Національної програми з охорони психічного здоров’я та психосоціальної підтримки, ініційованої Першою Леді України Оленою Зеленською, відбуватиметься також навчання, що буде реалізовуватися командою “Кола сім’ї” для освітянського середовища до навчального проєкту «Академія психічного здоров’я» з подальшою передачею отриманих знань в заклади освіти.

 

Запис на прийом

Виберіть філію:

Запис на консультацію у Львові

Пн-Пт 10:00-17:00

Запис на консультацію у Києві

для дитини/підлітка:

Пн-Пт 10:00-18:00

для дорослої особи:

Пн-Пт 09:00-17:00

Запис у телеклініку

Пн-Пт 10:00-17:00