k s logo main
Командою «Кола сім’ї» розроблено огляд протоколів допомоги при поширених психічних розладах у дітей і молоді

Командою «Кола сім’ї» розроблено огляд протоколів допомоги при поширених психічних розладах у дітей і молоді

Одним із найважливіших пріоритетів щодо допомоги дітям та молоді з психічними розладами в Україні є  вчасне виявлення даних про­блем та надання належної, науково обґрунтованої допомоги.

Тож запрошуємо фахівців у сфері психічного здоров’я ознайомитись з рекомендаціями щодо лікування поширених розладів психіки та пове­дінки у дітей та підлітків, які були розроблені на основі клінічних настанов Національного інституту здоров’я і клінічної майстерності (NICE) та Аме­риканської академії дитячої та підліткової психіатрії (AACAP). Це наша нова дуже важлива публікація, і вітаємо, команду, що працювала над даним проектом на чолі з дитячим психіатром центру Лесею Підлісецькою з даними напрацюванням!

Для зручності користування наприкінці кожного протоколу містяться діагностичні критерії Посібника з діагностики та ста­тистики психічних розладів DSM-V.

Подані в цьому виданні рекомендації спрямовані на вдосконалення та забезпечення необхідної допомоги у сфері психічного здоров’я дітей та підлітків, кращого розуміння і залучення як самих пацієнтів, так і їхніх сі­мей, а також на використання у навчанні й підготовці медичних фахівців.

Дане видання створене в межах проєкту Психічне здоров’я для України (MH4U) за підтримки Швейцарії.

 

Запис на прийом

Виберіть філію:

Запис на консультацію у Львові

Пн-Пт 10:00-17:00

Запис на консультацію у Києві

для дитини/підлітка:

Пн-Пт 10:00-18:00

для дорослої особи:

Пн-Пт 09:00-17:00

Запис у телеклініку

Пн-Пт 10:00-17:00